Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Arrangementer og kurs

Sætra er en ypperlig plass for å holde kurs og ulike arrangementer. Vi har selv hatt kurs i tradisjonsmat og inviterer hvert år til åpen dag.

Ta kontakt om dere ser sætra som arena for deres neste arrangement.

 


Åpen dag 2019

Årlig arrangerer vi åpen dag på Gransjøberget Sæter. Det er så trivelig å møte alle som vil ta seg en tur for å hygge seg med litt mat og god prat på vollen eller i et av de gamle husene. Noen treffer kjente, andre vil ta seg en skogstur. Et par syklister har syklet fra Elverum og noen vil se på lokalitetene og planlegge arrangement. Er det ikke fint vær ute, fyrer vi og tenner lys inne. Trivelig det også!

Velkommen til oss LØRDAG 31. august og SØNDAG 1. september!

Program:

BEGGE DAGER (kl. 12–17): Salg av rømmegrøt, kringle og kaffe. Vi jobber med å få besøk av en soppkyndig. Ta med deg soppkurv og få vurdert det du plukker! Leker på vollen for alle aldre.

LØRDAG: Vi steker pizza i bakerovnen,- og du har mulighet for å delta i prosessen.

SØNDAG: Salg av steinovnsbakt brød. Servering av middag fra bakerovnen (fra kl 14); våre egne elgprodukter med tilbehør.

Vi kan bruke betalingsterminal – iallfall på ett bestemt punkt på vollen – men ta gjerne med kontanter:-). Bomveg kr 50,-/personbil (kontant, VIPPS eller bank).

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
stenArrangementer og kurs