Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Overnatting på Gransjøberget Sæter

Gransjøberget Sæter ligger idyllisk til på en gammel sætervoll midt i skogen i Julusdalen øst for Elverum. Her er det gamle seterbygninger og noen nye som glir inn i miljøet. Her kan du nyte skogens ro. Vi har ikke elektrisitet og vi er langt fra bebyggelse og larm.

Vi serverer tradisjonsmat fra Gransjøberget Viltkjøkken der matrettene er enkle men, smakfulle. Vi bruker for det meste lokale råvarer og selvsagt mye elg som vi jakter selv i tillegg til våre egne produkter.

Fasilitetene våre

Sæterhuset har to soverom og gjestehuset har fire, som til sammen gir oss sengeplass til 12 gjester. Når middagen serveres er det plass til alle rundt langbordet, foran peisen i sæterhuset.

Vi har bad, badstue og dusj. I kranen renner krystallklart kildevann og det varme vannet varmes opp med gass. Om kvelden tenner vi parafinlamper og stearinlys eller skrur på lampen over senga, som går på solstrøm.

Ta med sykkel! Fantastiske turer på skogsbilveger med svært lite trafikk.


Priser sætra

Grunnpris halvpensjon NOK 1800 per person, min 5 maks 12 personer.

Overnatting med frokost NOK 1300 per person

Mtp koronasituasjonen følger vi råd fra myndighetene som gjelder på aktuelt tidspunkt.

Gruppen har hele anlegget for seg selv under oppholdet, sammen med vertskapet. Vi har veldig god plass rundt oss og kan tilrettelegge for godt smittevern.

Halvpensjon består av overnatting, god hjemmelaget frokost og enkel middag.

Pris på lag i låven (inntil 60 gjester) gis på forespørsel.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Marianne WimmerOvernatting på sætra