Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Pølsemakeriet Gransjøberget Viltkjøkken

Viltkjøkkenet til Gransjøberget er et pølsemakeri basert på håndverk. Våre produkter lages på hjemmelaget, tradisjonelt vis og er kjent for høyt kjøttinnhold. Vi bruker ingen kunstige tilsetningstoffer. Gransjøberget Viltkjøkken ligger på gården vår i Hernes.

Vi følger det naturlige årshjulet ved produksjon. Om høsten skjærer vi ned vilt og lokale tamdyr og fryser inn for produksjon gjennom året. Til jul ruller vi ut juleprodukter som elgsylte og elgsossiser og gjennom vinteren produserer vi de gode elgpølsene og elgkarbonadene våre, begge med Spesialitetsmerke. På stabburet har vi begrenset produksjon av deilig spekemat; speket elg og elgspekepølse.
Våre signalprodukter er kjøttpølser med elg «Skogens konge» og elgkarbonader. Produktene har et lavt saltinnhold og i karbonadene er det laktosefri melk. I pølsene er det ikke melk.
Noen produkter er sesongbasert, men om lageret skulle være tomt tar vi alltids i mot bestillinger.

Gransjøberget leverer til utvalgte restauranter og utsalg.

Vi er jordnære i alt vi gjør, så vi har sakte, men sikkert smakt oss frem til produkter som markedet setter pris på. Høsten 2017 flyttet vi inn i nye lokaler i driftsbygningen på gården til eier Marianne i Hernes utenfor Elverum.

Pølsemakeriet ledes av Norges blideste og Hedmarks første, kvinnelige pølsemaker, Hallgerd. Med seg har hun Sven, Tatiana, Marius og Marianne. Sven er pølsemaker med mange års erfaring og har stadig noe nytt på gang! Marius er kjøkkensjefen på cateringkjøkkenet og Gransjøberget Sæter om sommeren.

Råvarene til produksjonen kommer fra Gransjøbergets skoger og fra vilt og husdyr ellers i regionen vår. Oppskrifter og produksjonsmetoder er inspirert av det norske, tradisjonsrike forrådskjøkkenet – vi tenker bærekraftig «nose to tail» – her går ingenting til spille og vi tenker renhet, ekthet og tradisjon i alt vi gjør.

Gransjøberget er ren og ekte natur – det skal kjøttvarene  våre også være!
.

Vi i Gransjøberget Viltkjøkken hadde æren av å få representere Osloregionen på Grüne Woche 2017 – her er vi på stand sammen med daværende landbruksminister Jon Georg Dale! I januar 2020 drar vi til Berlin igjen, denne gangen sammen med Fjellregionen!

Gransjøberget Viltkjøkken Sausage-makers

Our Viltkjøkken – essentially ‘Game-kitchen’ – is a sausage-makers steeped in craftsmanship. At the helm is Norway’s most cheerful boss, Hallgerd Tronsmoen, who also happens to be Hedmark county’s first female sausage-maker!

We started as a small-scale endeavour in a farmhouse cellar, sharing the catering facilities at Gransjøberg farm. Our down-to-earth attitude and pragmatic taste-based approach has slowly but surely secured us some popular products. This success has given us the possibility for something a little grander in scale. Autumn 2017 we moved the production into our new sausage factory at Mariannes farm in Elverum.

Our products are well known for both a high meat ratio and for a complete lack of strange additives, but we are perhaps best known for our elk-sausages and burgers. Our wares can also be sampled in several selected restaurants in the local area and in shops in Trysil, Elverum, Hamar and Oslo.

All the game used at Gransjøberg is sourced from the surrounding forests or local farms. The recipes and production methods take inspiration from the traditional Norwegian pantry, and we follow a sustainable ‘nose-to-tail’ approach – absolutely nothing goes to waste. The central premises of Purity, Authenticity and Tradition permeate everything we do. Gransjøberg is pure, unadulterated nature – and so are our products.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
AnnPølsemakeriet