Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Pølsemakeriet Gransjøberget Viltkjøkken

Viltkjøkkenet til Gransjøberget er et pølsemakeri basert på håndverk. Våre produkter er kjent for høyt kjøttinnhold og vi bruker ingen rare tilsetningstoffer.

Vi begynte i det små i kjelleren på våningshuset der cateringkjøkkenet til Gransjøberget Sæter er. Vi er nok spesielt kjent for elgpølsene og elgkarbonadene våre. Gransjøberget leverer til utvalgte restauranter og utsalg – for eksempel Mellem Gårdsmatutsalg i Elverum og på Flisa.

Vi er jordnære i alt vi gjør, så vi har sakte, men sikkert smakt oss frem til produkter som markedet setter pris på – nå er tiden inne til å tenke litt større og noe nytt! Produksjonen vokser ut av lokalene i kjelleren. Nå bygges det nye, større lokaler i driftsbygningen på gården til eier Marianne i Hernes utenfor Elverum.

Råvarene til produksjonen kommer fra Gransjøbergets skoger og fra vilt og husdyr ellers i regionen vår. Pølsemakeriet ledes av Norges blideste og Hedmarks første, kvinnelige pølsemaker, Hallgerd. Oppskrifter og produksjonsmetoder er inspirert av det norske, tradisjonsrike forrådskjøkkenet – vi tenker bærekraftig «nose to tail» – her går ingenting til spille og vi tenker renhet, ekthet og tradisjon i alt vi gjør.

Gransjøberget er ren og ekte natur – det skal kjøttvarene  våre være også!
.

Vi i Gransjøberget Viltkjøkken hadde æren av å få representere Osloregionen på Grüne Woche 2016 – her er vi på stand sammen med landbruksminister Jon Georg Dale!

Gransjøberget Viltkjøkken Sausage-makers

Our Viltkjøkken – essentially ‘Game-kitchen’ – is a sausage-makers steeped in craftsmanship. At the helm is Norway’s most cheerful boss, Hallgerd Tronsmoen, who also happens to be Hedmark county’s first female sausage-maker!

We started as a small-scale endeavour in a farmhouse cellar, sharing the catering facilities at Gransjøberg farm. Our down-to-earth attitude and pragmatic taste-based approach has slowly but surely secured us some popular products. This success has given us the possibility for something a little grander in scale. Given the production has outgrown the cellar, we’re now in the process of building larger premises at Mariannes farm in Elverum.

Our products are well known for both a high meat ratio and for a complete lack of strange additives, but we are perhaps best known for our elk-sausages and burgers. Our wares can also be sampled in several selected restaurants in the local area, Mellem Gårdsmat in Elverum and Flisa amongst others.

All the game used at Gransjøberg is sourced from the surrounding forests or local farms. The recipes and production methods take inspiration from the traditional Norwegian pantry, and we follow a sustainable ‘nose-to-tail’ approach – absolutely nothing goes to waste. The central premises of Purity, Authenticity and Tradition permeate everything we do. Gransjøberg is pure, unadulterated nature – and so are our products.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
AnnPølsemakeriet