Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Våre produkter og utsalgssteder

Vi er ekstra stolte over våre ElGPØLSER «Skogens konge» og ELGKARBONADER som ble tildelt Spesialitetsmerker i april 2019! Stopper du og spiser på Elgstua i Elverum kan du få servert begge produktene der! Og på Hunter Bar på Gardermoen. På Grüne Woche i Berlin januar 2020 fikk vi enda et Spesialitetsmerke – på ELGSYLTA vår!

Du finner produkter fra oss i følgende utsalg: Meny Elverum, FemundmatEngerdal,  Coop Trysil, Kort & Godt Trysil, Søre Trysil Handel og Joker OsenKnutstad & Holen og CC på Hamar og Skarstad Gartneri ved Kongsvinger (sesong). Jacobs på Holtet i Oslo. Finner du ikke noe utsalgssted som passer deg, ta kontakt og du kan kjøpe hos oss i Hernes. Vi er på flere REKO-ringer: Rena, Trysil, Elverum, Hamar, Kongsvinger, Årnes, Eidsvoll, Jessheim, Lørenskog, Vålerenga, Skøyen, Nittedal, Gjøvik og Sjusjøen! Sjekk ut Dagensmat.no for leveranser i Oslo. Ta kontakt om du lurer på noe!

Vi tar inn hele griser fra nabogården og skjærer ned for produksjon hos oss.  Elgen trenger ofte litt fett for å bli godt og nabogrisen finner du i  elgpølser og elgkarbonader. Vi har ribbe, bacon og røkte svineknoker – litt avhengig av sesong! Fra stabburet kommer speket elg og elgspekepølse. Vi har ølgravet elg, fantastisk til snack og forrett. Og små spekepølser av utegrisen; Koiesnækk samt Elgknuple laget av elg og svin.
Før jul får du selvsagt den kjente elgsylta og elgsossiser også:-)

Vi leverer til HORECA i regionen og er med i salgs- og distribusjonsselskapet Smak av Innlandet.

Vi er selvsagt med i lokalmat.no

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Marianne WimmerVåre produkter