Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Våre produkter og utsalgssteder

Vi er ekstra stolte over våre ElGPØLSER «Skogens konge» og ELGKARBONADER som ble tildelt Spesialitetsmerker i april 2020! Stopper du og spiser på Elgstua i Elverum kan du få servert begge produktene der! Og på Hunter Bar på Gardermoen. Snart får vi et merke til – følg med..

Vinteren 2020 finner du produkter fra oss i følgende utsalg: Meny Elverum, FemundmatEngerdal,  Coop Trysil, Kort & Godt Trysil, Knutstad & Holen og CC på Hamar og Skarstad Gartneri ved Kongsvinger (sesong). Gutta på Haugen og Jacobs på Holtet i Oslo. Finner du ikke noe utsalgssted som passer deg, ta kontakt og du kan kjøpe hos oss i produksjonsutsalget vårt i Hernes.

 

Vi kan hjelpe deg med stykningsdeler av elg (stek, ytre- og indrefilet, entrecôte o.l), elgpølser og elgkarbonader og noe utegris fra nabogården. Vi har ribbe, bacon og røkte svineknoker – litt avhengig av sesong! Fra stabburet kommer speket elg og elgspekepølse. Vi har ølgravet elg, fantastisk til snack og forrett. Og små spekepølser av utegrisen; Koiesnækk.
Før jul får du selvsagt den kjente elgsylta og elgsossiser også:-)

Vi leverer til HORECA i regionen og er med i salgs- og distribusjonsselskapet Smak av Innlandet.

Vi er selvsagt med i lokalmat.no

 

 

 

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
stenVåre produkter